Церква ЄХБ м.Ужгород

Палати, Зростати, Спасати

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed

Благословенне зібрання за участю Валерія Антонюка

  • PDF

alt

Недільний ранок, зібрання, хор гріється ранковою кавою, адже прохолода відчувається на вулиці, зал переповнений людьми. Народ Господній прийшовши в церкву послухати те, що Бог йому хоче сказати.
 Дивлячись на весь перебіг подій під час служіння, відчувається Господня участь, а насамперед хочеться відмітити, що результат був  найбільш відчутний в кінці служіння. Вітаємо сестру Олександру, яка, я вірю, сьогодні переживала, як ніколи, адже вийти наперед перед Богом і просити в нього прощення - справа емоційна і відповідальна, що й зміг в цей час відчути зал ці переживання. 
 
 
     Особливе і радісне служіння відбулось сьогодні, і як не сьогодні в неділю з самого ранку прийти в Дім Божий і поклонить Йому, переживати радість й ті емоції які переживає Бог за кожного з нас, з такими словами звернувся диякон помісної церкви В. Зонзов, він закликав нас серцями своїми відчувати радість спасіння, радість перемоги над гріхом. Також нагадав нам слова з святого писання Софонія 3:17 "Господь, Бог твій, серед тебе, Велет спасе! Він у радості буде втішатись тобою, обновить любов Свою, зо співом втішатися буде тобою!"   
Також хор велично славив Бога своїми голосами, хід служіння відчувалось домашньою обстановкою й затишним теплом, як часто невистачає ранішнім зібранням, таких відчутів. Прославляли Бога молодь - співом, соло - виконавці, віршом прославила Л. Валько.
alt
 
          
Продовжив зібрання  першого заступника ВСО ЕХБ Валерій Антонюк, і звернув увагу місце святого писання з книги Псалмів 103:13, яким нагадав те що життя швидкоплинне і як часто  непомічаємо ми його, як ми незадумовуємось над житєвими приорітетами, на що  витрачаємо дорогоцінні хвилини свого життя. Кожен роздумовував над цими й іншими питаннями, на які наштовхнув нас В. Антонюк. Як християни, ми завжди залишаємося свідомою частиною суспільства саме тому, що в таких процесах покликані більше говорити не про наслідки, але про духовні причини. Очікування кращого залежить не стільки від бажання і готовності щось змінювати, скільки від розуміння, що саме потребує перемін. Було багато роздумів, а саме що таке наше життя? як його провильно розподілити? які пріорітети в нашому житті головні? що робити з тими роками нашого життя, які Бог нам дарував, тими й іншими питаннями кожен ставив перед собою. 
"Якова 4:14  ви, що не відаєте, що трапиться взавтра, яке ваше життя? Бо це пара, що на хвильку з'являється, а потім зникає!... кожного життя це 70-80 років..... так говорить Біблія, як ми готові розподілити ці роки, цю підготовку до чогось більшого, до небесного. Якщо ми маємо 100 гривнів і знаємо, що на ці гроші ми маємо прожити цілий місяць, то що ми купим? як ми розподілимось цими коштами? я думаю купим хліба, щоб могли вижити, адже заходячи магазин ми можемо все купити, але зважаючи на ці 100 гривнів треба бути мудрими, тож як ми поведемся з своїм життям? з своїми 70-80 роками?" - сказавши В. Антонюк
alt
 
Господь особливо проводив хід служіння, кожен зміг відчути благословіння Божі на собі і якщо ше сьогодні звіщається Боже Слово і є можливість прийти до  Бога, то це означає, що Божа любов і милість продовжується над нами. Слава Богу за такі богослужіння, за те, що ще одна людина знайшла Бога. Вітаємо сестру Олександру з цим примиренням і визначним днем в її житті.
alt
You are here